Így válhat kerékpárosbarát szolgáltatóvá a Balatonon!

Balatoni kerékpáros turisztikai szolgáltatás fejlesztése címmel több állomásos, ingyenes programsorozatot szervez a  Magyar Kerékpáros Szövetség, a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt., a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány közreműködésével. A programsorozat célja, hogy bemutassák a turisztikai szektor szereplőinek a kerékpárosbarát szolgáltatóvá váláshoz szükséges ismereteket, eszközöket, szolgáltatásokat és jó gyakorlatokat.

A Balatoni kerékpáros turisztikai szolgáltatás fejlesztése címet viselő programsorozat a Balaton három kiemelt turisztikai régiójában kerül megrendezésre, Keszthelyen, Balatonföldváron és Balatonfüreden.

A szereplők az előadásokra a turizmusban érintett minden szereplőt várnak, helyi vállalkozókat és szolgáltatókat is az állami és önkormányzati szektor képviselői mellett.

A programsorozat egy régióban három alkalomból áll, amelyekre együtt és külön-külön is lehet jelentkezni:

  • A Balaton mint kerékpáros desztináció. A konferencia 4 óra időtartamú, Balatonföldváron szeptember 10-én, Keszthelyen szeptember 24-én, Balatonfüreden október 1-én tartják.
  • Hogyan váljunk kerékpárosbarát szolgáltatóvá? A műhelymunka 5 óra időtartamú, Balatonföldváron szeptember 23-án, Keszthelyen szeptember 30-án, Balatonfüreden október 8-án tartják.
  • Hogyan alkossunk vonzó terméket, vonzó csomagot együttműködésben a többi szereplővel a régióban. A műhelymunka 5 óra időtartamú, Balatonföldváron október 7-én, Keszthelyen október 13-án, Balatonfüreden október 14-én tartják.

A programsorozaton való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött! (A regisztráció IDE kattintva érhető el)

A programsorozat egy ingyenes osztrák tanulmányúttal zárul, amelyre a résztvevőket azok közül választják ki, akik a mindhárom alkalmon részt vettek.