Idén is kihirdetik az “Év szállását”

Idén kilencedik alkalommal rendezi meg a Szallas.hu az Év Szállása versenyt, majd az azt követő díjátadót. A korábbi évek mintájára a szálláshelyek mellett a településeket, turisztikai nevezetességeket és a Turizmus Szakma példaképét is díjazzák.

Már kilenc éves az Év Szállása verseny, amelynek keretei között a legjobb szálláshelyeket, turisztikai nevezetességeket és településeket, valamint a legkiemelkedőbb szakembert is rangos díjjal jutalmazza a Szallas.hu.

„Hagyományainkhoz idén is hűek maradunk, hiszen a szakma újítói és kiválóságai megérdemlik a reflektorfényt a rendkívüli körülmények ellenére is példamutató munkásságukért és helytállásukért”

– mondta Kiss Bernadett, a Szallas.hu tartalom- és eseménymarketing menedzsere. Több mint 13.000 szálláshely, 500 település és 5730 turisztikai attrakció vesz részt a megmérettetésen.

Csakúgy, mint a verseny története során mindig, ebben az évben is minden olyan szálláshely megmérettetheti magát, aki aktív regisztrációval elérhető a Szallas.hu kínálatában. A járványhelyzetre való tekintettel tavalyhoz hasonlóan a népszerűségi kategória, amely a verseny ideje alatt leadható vendégszavazatok alapján állna össze, ezúttal sem lett meghirdetve. A szakmai díjak sorsáról idén is a zsűri dönt. A Szallas.hu képviseletében Szigetvári József, vezérigazgató és Papp István, a Szallas.hu Zrt. OTA portfólió igazgatója pontoznak. Az ítészek soraiba idén is visszatér Hegedűs Attila, a BDOnline ügyvezetője, Vágó Ágnes, a Pont Itt magazin főszerkesztője és Pataki Zita, televíziós, rádiós műsorvezető is.

Az idei vendég zsűritag az Év Szállása 2020 címet viselő Hotel Európa fit****superior képviselője, Molnár Ágnes, Deputy General Director. De a zsűri véleménye mellett a Szallas.hu rendszerében elérhető szállásadatlapokon lévő több mint másfél millió vendégértékelés mennyisége és pontszáma is befolyásolja a díjak odaítélését.

Ahogyan arról a hirbalaton.hu is beszámolt  a tavalyi esztendőben az Év Szállása 2020 fődíjat a Hotel Európa Fit Hévíz**** nyerte el, amely a járvány első hullámában elvesztette a vendégköre zömét a külföldiek kiesésével, mégis megrázta magát és képes volt egy teljesen új vendégkört számára újrapozicionálni magát.