Idén is keresik az év balatonfüredi turisztikai vállalkozóját

A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezi az idegenforgalmi szezonnyitóját, amelyen ezúttal is átadják az Év Balatonfüredi Turisztikai Vállalkozója díjat.

A szezonnyitó rendezvényt Bóka István, Balatonfüred polgármestere nyitja meg, átfogó tájékoztatást adva az aktuális turisztikai fejlesztésekről és a jövőbeli tervekről. Böröcz István, a helyi turisztikai egyesület elnökének értékelése után Kositzky Anett, a Balatonfüred Kulturális Nonprofit Kft. igazgatója tart beszámolót az intézmény által szervezett kulturális rendezvényekről együttműködésben a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozattal.

A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület három jelöltet állított, rájuk ezen a linken lehet szavazni. A voksokat március 25. hétfő, 12 óráig lehet leadni – írják a város honlapján.

Jelöltek:

  • Dr. Zsákai Erika – Lóczy-barlang Látogatóközpont
  • Kara Zsuzsanna – Arácsi Cukrászda
  • Lázár János – Lázár Pince

A három vállalkozás közül a legtöbb voksot kapó nyeri el a 2023-as Év Turisztikai Vállalkozója Díjat. Az elismerést a turisztikai szezonnyitón adják át, március 25-én, hétfőn, 14 órakor a Vaszary Galéria Széchenyi termében.