Idén is díjazták az üzleti turizmus legjobbjait

Idén 13. alkalommal adták át a Business Excellence díjat az üzleti turizmus legjobb szolgáltatóinak – közölte a díjat alapító Business Traveller Hungary magazin az MTI-vel. A díjakat 10+1 kategóriában osztották ki a magazin olvasói, üzleti partnerei és a szakma képviselőinek online szavazatai alapján. Idén is olyan piaci szereplők teljesítményét ismerték el, amelyek szolgáltatásuk színvonalával kiemelkedtek versenytársaik közül és hangsúlyosan hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez. Balatonfüredi helyszínt is díjaztak.


A legjobb budapesti business hotelnek a Hotel Moments Budapestet választották. A legjobb vidéki business hotel a Hunguest BÁL Resort­ lett. A legjobb budapesti rendezvényhelyszín díjat a Haris Park kapta, a vidékit a balatonfüredi LUA Resort.
A legjobb üzleti utaztató elismerést a Jet Travel vehette át. Az új piaci szereplő kategória szakmai győztese a White Raven Skybar & Lounge, Hilton Budapest lett. Legfenntarthatóbb üzleti turisztikai szolgáltatás szakmai győztese elismerést a GreenGo Car Europe kapta.
Gál Pál Zoltán, a magazint kiadó Turizmus Kft. ügyvezetője azt emelte ki, hogy a korábbi évek hagyományos díjkategóriái mellett az idei évben újonnan alapított kategóriaként elismerést kapott a magyar turisztikai piac növekedéséhez leginkább hozzájáruló, Magyarországon szervezett nemzetközi üzleti esemény, a legmegbízhatóbb, legmagasabb színvonalú üzleti catering szolgáltató, illetve különdíjasként a legzöldebb üzleti szolgáltatást biztosító üzleti turisztikai szolgáltatás is.
A legjobb Magyarországon szervezett nemzetközi üzleti esemény kategória szakmai győztese a 19. FINA Világbajnokság, a legjobb üzleticatering-szolgáltató kategória szakmai győztese pedig az Eventrend Group.