Hosszútávú együttműködést kötött a zalakarosi és a sárvári fürdő (zaol.hu)

Hosszútávú stratégiai együttműködést kötött a zalakarosi és a sárvári fürdő. Ezt sajtótájékoztató keretében jelentették be szerdán az érintett létesítmények vezetői. A közös munka a műszaki, üzemeltetési, gazdasági és nem utolsósorban a marketing területet is érinti.

Mint azt Vojtkó Tibor, a sárvári fürdő igazgatója elmondta: a két dunántúli fürdő együttműködésének alapja a felek közötti kiváló munkakapcsolat és a közös szakmai elkötelezettség volt.

Az igazgató a megállapodást részletezve elárulta: mivel a két fürdő profilja hasonló, ezért feltérképezik, hogy a fent említett területeken milyen jó gyakorlatokat tudna átültetni egyik, illetve másik létesítmény a saját működési modelljébe. Emellett a két fürdő összehangolja a szakmai érdekérvényesítés lehetőségeit, illetve a közös munka során marketing vonatkozású rendezvényeket, információs napokat tartanak.

Cziráki László, a zalakarosi fürdő vezérigazgatója hozzátette: hiszi, hogy tud egymástól tanulni a két fürdő, s a jó gyakorlatok átvételével mindkét létesítmény magasabb színvonalon tud majd teljesíteni. Az együttműködés eredményeként a két fürdő dolgozói kölcsönösen féláron látogathatják a létesítményeket – írja a zaol.hu.