Hosszabb nyitva tartással várja a vásárlókat a balatoni főszezonban az ALDI (penzcentrum.hu)

A régiók szezonális turizmusa az ALDI-üzleteket is érinti, éppen ezért a szezon idején számos intézkedéssel biztosítja a vállalat a zökkenőmentes bevásárlás lehetőségét. Az áruházlánc június 15. és augusztus 31. között kiemelt, vagyis az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánítja 9 Balaton-környéki, továbbá a Gárdonyban található üzletét. Ezek az üzletek hosszabb nyitva tartással állnak a helyi lakosok és a turisták rendelkezésére – írja a penzcentrum.hu.

 

A nagyobb forgalomra készülve az ALDI bővíti a kiemelt áruházaiban a dolgozók létszámát, ezért most először szezonális időszakra, határozott idejű munkaviszony keretén belül is keres bolti eladókat: a Balaton környékén található egységekben nyílik lehetőség részmunkaidős pozíciók betöltésére. A jelentkezők a kiemelt üzletekre érvényes bértábla szerint kapják fizetésüket, így a heti 40 órás foglalkoztatásra vetített munkabér bruttó 369 300 forinttól kezdődik és ingyenes szállást is biztosít a vállalat.

Az idei évben további újdonságokat vezet be az áruházlánc: 9 balatoni, illetve 6, a tó környékén található üzletében és Gárdonyban szezonálisan balatoni re­gionális borokat emel be a kínálatába, amivel még szélesebb, minőségi borválasztékot biztosít a vásárlók számára, továbbá népszerűsíti ezeket a borászatokat. Ez tovább erősíti az ALDI azon törekvését, hogy termékportfóliójában minél több, minőségi magyar terméket kínáljon vá­sárlóinak.

Mindenkori beszerzési poli­tikánkat az adott ország fogyasztói igé­nyei határozzák meg, és jellemzően a helyi termelőket és élelmiszergyártókat részesítjük előny­ben

– fogalmazott Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. orszá­gos ügyvezető igazgatója. A 16 érintett üzletben a Feind Pincészet, a Skizo Borászat, a Kristinus Pincészet, a Laposa Pincészet, a Kislaki Pincészet, a Kreinbacher Borászat, a Homola Pincészet és a Gilvesy Borászat fehér-, rozé- és vörösborai, illetve pezsgői közül válogathatnak a vásárlók.

A Balaton térségét érintő újdonságok itt nem érnek véget, mivel a nyár folyamán a tó környékén is elindul az ALDI-termékek házhoz szállítása.