Holdfényes divatbemutató Balatonfüredi Fashion Nighton

Augusztus 19-én a letisztult elegancia lengi be a füredi Blaha utcát. Egy különleges este erejéig bárki gyönyörködhet a modern nővilágvárosi öltözékeiben, a KATTI ZOÓB Balatonfüred Fashion Night alkalmából. A divatház 25. évfordulóját ünneplő, kézműves és couture technikákat ötvöző őszi-téli kollekciójának holdfényes divatbemutatója díjmentesen várja a látogatókat.

Fotó: KATTI ZOÓB Balatonfüred Fashion Night

Az izgalmas és nőies kollekció Sonia Delaunay, az 1910-es, 20-as évek kiemelkedő festő- és textilművésze munkásságából merít, így a geometrikus szabásvonalak meghatározó szerepet kapnak a saját tervezésű mintákban. A Zoób Kati életében több mint 30 éve jelentős és visszatérő szamárminta ezúttal Geraldine Toucourt francia festőművész karakterisztikus szamárfestményeinek megidézésével születik újjá – mindez még egyedibbé varázsolja az ellentétek harmóniáját, amely az idei  őszi-téli kollekcióban is fókuszba kerül.

Az új kollekciók – akárcsak az eddigi különlegességek – hosszú távra szóló ígéreteket váltanak be, magas minőségüknek és a rafinált kombinálhatóságuknak köszönhetően.  Fontos üzenete továbbá a brandnek, hogy ezek a kézzel készült elemek nemcsak egy kiemelt fogyasztói réteg kedvenc darabjai lehetnek: a változatos felhozatal miatt mindenki megtalálja azt a típust, ami tökéletesen kiegészíti a saját ruhatárát.

A 25 éves divatház idén vendégül hívja a NUBU kortárs divatmárkát és Jurák Bettina kortárs táncművészt. A szervezők célja, hogy új utat mutassanak az idei produkcióval, emellett irányt mutassanak a többi kortárs tervező számára is az együttműködések fontosságának hangsúlyozásával.