Házhoz megy a Tesco a déli parton (Élelmiszer Online)

Már a déli parton is elérhető a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatása idén május 28. és szeptember 2. között. Az interneten megrendelt termékeket az áruházlánc akár már másnap kézbesíti az újonnan bevont településekre: Siófokra, Balatonvilágosra és Balatonaligára.

A házhoz szállítás menete ugyanaz, mint azokon a területeken, ahol az év minden napján elérhető a szolgáltatás. A felhasználók az erre hivatott weboldalon elérhető több mint 20 000, az áruházival megegyező árakon kapható termékből tudják összeállítani a rendelésüket, amelyet a Tesco a vásárló által megadott kétórás idősávban kézbesít a hét bármely napján 8:00 és 22:00 között – de legkorábban a rendelést követő napon.

A szolgáltatás bevezetése Siófokon, Balatonvilágoson és Balatonaligán is pozitív változást jelent, hiszen a felhasználók akár ahhoz az apartmanhoz vagy házhoz is rendelhetnek, ahol éppen nyaralásukat töltik. További újdonság, hogy ebben az időszakban már Veszprémben is lehet vasárnapi házhoz szállítást kérni. Mindennek sikeres lebonyolítását pedig több mint 20 új kiszállító  és 6 extra autó is biztosítja.

A termékeket a székesfehérvári áruházakból fogják szállítani, aminek előnye, hogy ezzel mentesítik a nyári időszakban túlterhelt siófoki Tescókat – a vásárlók pedig könnyen elkerülhetik az esetlegesen hosszabb sorban állást. Emellett az áruház az online vásárlás új felhasználóit vásárlási kedvezménnyel ajándékozza meg.