Hasznos tanácsok vendéglátóknak – ingyenes rendezvény Siófokon

Siófokon és környékén szálláshelyet üzemeltetőknek tartanak május 3.-án ingyenes turisztikai rendezvényt  a Hotel Yacht Wellness & Business Siófok nevű hotelben (Siófok, Vitorlás u. 12-14.). A résztvevők gyakorlati ismeretekkel gazdagodhatnak egyebek közt arról, hogyan lehet több vendéget elérni – olvasható a város honlapján.

 

Egy 5 helyszínes rendezvénysorozat részeként kerül sor a május 3-i eseményre..

Öt turizmus típus (aktív, bor – gasztro, kulturális, egészség és családbarát turizmus) alapján kapnak gyakorlati tanácsokat  a résztvevők a fejlesztések, a marketing és a promóció kapcsán.

Interaktív programokkal ismertetik meg az érdeklődőkkel, hogyan érhetik el jobban a vendégek számukra megfelelő célcsoportját, hogyan készíthetnek egyedi ajánlatokat, és milyen együttműködésekkel fejleszthetik, bővíthetik vendégkörüket.

A rendezvény ingyenes, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött.

A regisztrációkat a szervezők 2022. április 30-ig várják az itt elérhető linken keresztül: meghívo_termékfejlesztés_Siófok

A rendezvény 8 órától körülbelül 17 óráig tart. A programon való részvétel előzetes felkészülést nem igényel. A résztvevők aktív közreműködésére épülő, gyakorlatias, interaktív programokhoz minden szükséges eszközt, a kávé és ebédszünetben ellátást biztosítanak. A maximális létszám 20 fő, így a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadják.