Hamarosan új charterjáratok indulnak Sármellékről (zaol.hu)

Hamarosan új charterjáratok indulnak Sármellékről több országba. A projekteket több éven át készítette elő egy hévízi utazási iroda ügyvezetője, Etl Enikő – a zaol.hu cikke és podcastja szerint.

 

Az ügyvezető a podcastban elmondja, Egyiptomba fognak tartani az új charterjáratok. Az első 2023 szeptember elsején, 9 órakor indul Sármellékről, a Hévíz-Balaton Airportról. Jövő áprilistól izraeli, majd thaiföldi járat beindítását is tervezi az iroda.

Beszél arról is, hogy az egyiptomi Vörös-tenger partján helyezkedik el Sharm El Sheikh, Hévíz testvérvárosa. Az új járat előkészítéséért az elmúlt két évben tízszer járt Egyiptomban, végignézve és próbálva a térség szálláslehetőségeit, programkínálatát, kirándulásait. Szerinte a magyarok számára megfizethető desztinációba visz majd az új egyiptomi járat.

A Balaton vagy Horvátország lesz népszerűbb az idei nyáron, miért tartozik még mindig Egyiptom a legkedveltebb desztinációk közé és egyáltalán milyen nyaralást tudnak a magyarok a legkönnyebben megfizetni?

Ezekre a kérdésekre is keresi a választ a Zaol-podcast friss beszélgetésében.