Gyenesdiás: népművészeti vásár, kutyakiállítás és koncertek a programok között

Csokorba gyűjtötte a következő hetek rendezvényeit a gyenesdiási Tourinform Iroda. A többi közt bornapok, ikonfestő tábor, éjszakai fürdőzés, kutyakiállítás és számos koncert is szerepel a kínálatban.

 

Íme az ajánló:

Július 15-17.: Gyenesdiási Bornapok: Borutca, népművészeti és kézműves vásár, gyerekműsorok, játszóház, koncertek, esténként utcabál a Kárpáti korzón

Gyenesdiás egyik legnépszerűbb nyári zenés és gasztronómiai rendezvénye, ahol a finom borokon kívül a rendkívül jó hangulat, vidám, nyári zenés programok, koncertek csalogatják a látogatókat. Az ingyenesen látogatható rendezvényen lesznek szórakoztató és kulturális programok, koncertek, népművészeti bemutatók és kézműves vásár. Olyan neves fellépőket várnak a rendezők, mint Odett, Anna and the Barbies, hogy a nagyokat említsük, de lesz többek között latin hangulat és buli zene is esténként. A kicsiket játszóházba csalogatja a helyi Varázshangok Egyesület. A jó hangulatról minden nap más-más házigazda gondoskodik; itt lesz Fegyverneky Levente és Szép Bence, akik a program során szórakoztatják a vendégeket, irányítják az eseményeket.

Július 16. 16 óra: Kiállítás megnyitó az Ikonfestő tábor alkotóinak munkáiból a Községházán

Július 21. 20 óra: Art Udvar – Zene, Szöveg & Bor: Takáts Eszter duó – Dalok kétszál gitáron

Községházi esték 2021-ben is, de új néven és köntösben kerül megrendezésre: Art Udvar – Zene, Szöveg & Bor, július 21-augusztus 11. között szerda esténként.

Könnyed nyári koncertek szerteágazó műfajokban (blues, jazz, indie), minimál színház és interaktív stand up.

Július 22. 18 órakor Nyáresti könyvbemutató a Gyenesdiási Piacon

Böröczki Mihály: Tóringató c. verseskötetének bemutatója. Közreműködik: Vadkerti – Zsapka – Sipos akusztikus trió

Július 23-án. Éjszaka a Diási Játékstrandon: Éjszakai fürdőzés, versenyek, zene a Diási Játékstrandon

Július 24-25. MASTAFF Special and Club Show: kutyakiállítás

Július 28. 20 óra: Art Udvar – Zene, Szöveg & Bor Gyenesdiás nevetésfejlesztési koncepciója, avagy településünk egy humorista szemével. Interaktív stand up Szép Bencével & (előtte) Domby Bertalan gitármuzsikája