Függetlenség napi úszás Balatonakarattyán

A helyieknek és a nyaralóknak egyaránt aktív kikapcsolódási lehetőséget kíván biztosítani a szervező Balatonakarattyai Fürdőtelep Egyesület a település függetlenné válásának ünnepére, augusztus 6-ra tervezett rendezvénnyel, melynek keretében különböző távokra várják az úszókat. Aki nem tud vagy nem akar úszni, a vízben gyalogolva  is teljesítheti a távot.

 

A civil szervezet honlapján egyebek mellett az alábbi információkat közölte a rendezvénnyel kapcsolatban:

Helyszín
Balatonakarattya, Bercsényi, Lidó strandok előtti vízterületen, a parttól kb. 20-25 méterre, a parttal párhuzamosan kijelölt területen

Időpont
2021. augusztus 7. szombat, délelőtt 10-13 óráig
ESŐNAP: augusztus 8.

Távok
A teljes kijelölt táv megközelítőleg 2 km. Ennél kisebb távot is lehet teljesíteni. A pályát bóják jelölik, a táv 250 méterenként jelezve van ezeken a bójákon.
A kisgyerekek részére külön pályát jelölünk ki a Bercsényi strand területén. A gyerekeket lehetőleg kísérjék el a szülők.
Aki nem akar úszni, az is részt vehet, akár gyalogolni is lehet a vízben. A lényeg a mozgás, az együtt jól eltöltött idő!

Nevezés
A nevezés a helyszínen történik 9:00-9:45 között. Csak személyesen lehet nevezni, 12 éven aluli gyermekek esetében csak nagykorú hozzátartozó jelenlétében. Nevezési díj nincs. Strandbelépő az általános szabályok szerint szükséges.

A további részletek itt megtalálhatók.