A hagyományához híven idén is óriás kehely megtöltésével nyitja meg a fröccsszezont a Balatoni Kör május 20-án Keszthelyen. A Beach Food és Fröccsszezon ünnepélyes megnyitója szombaton háromkor lesz, de kóstolni még vasárnap is lehet – tájékoztatták a szervezők a hirbalaton.hu -t.
Újdonságként idén BalatonBor májusfát is állítanak, és a keszthelyi yachtkikötő Paletta bisztrója házigazdaként több kiváló balatoni strandbisztrót is meginvitált. Így már most bele lehet kóstolni a nyár ízeibe, az új balatoni gasztrotrendekbe, megtippelve, mik lesznek az idei Beach Food slágerek.
„A nagyvárosi street foodot újragondoló régiós gasztroforradalom tehát folytatódik a tóparton, kreatív és nagyon balatoni újításokkal bizonyítva, hogy van élet az infralámpás hekken és a lejárt szavatosságú „retrón” túl” – fogalmazott Kardos Gábor, a Balatoni Kör szóvivője.
A résztvevőkről és az eseményről bővebben információkat itt talál.