Forgalomkorlátozás az M7-esen: átszakította a szalagkorlátot egy kamion Balatonszárszónál (friss: zavartalan a forgalom)

Kedd délelőtti közúti közlekedési baleset miatt teljes pályás útlezárás van érvényben Balatonszárszó térségében az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán –  közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy kamion átszakította a szalagkorlátot, és az üzemanyaga kifolyt. A sofőrt újra kellett éleszteni. A forgalmat Balatonöszödnél a 7-es főútra terelik. FRISSÍTÉS: koradélután ismét megindult a forgalom az M7-es érintett szakaszán.

2019. február 5-én 9 óra 30 perc körül az M7-es autópálya 128. kilométerszelvényben, Nagykanizsa irányába egy járműszerelvény – eddig tisztázatlan körülmények között – a két pályát elválasztó szalagkorlátnak ütközött és áttért a Budapest felé vezető oldalra. A baleset következtében a jármű üzemanyaga az úttestre folyt, ezért a rendőrök a főváros felé vezető oldalon lezárták, a forgalmat a 130. kilométerszelvénynél, Balatonöszödnél a 7-es számú főútra terelik.

Frissítés: Ismét zavartalan a forgalom az M7-es balatonszárszói szakaszán. A délelőtti baleset után a gépkocsi sofőrje rosszul lett, őt a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A baleset körülményeit a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.