“Felelős állattartás” – ingyenes balatoni online konferencia

A felelős állattartásról lesz szó a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) munkaszervezetének szeptember 8.-án, 14 órától 16 óráig tartó ingyenes online konferenciáján. Az előadók: Dr. Pallós László osztályvezető, országos állatvédelmi főfelügyelő, és Varga Viktória TámUgatók Terápiás és Segítőkutyás Alapítvány. (A csatlakozási linket lásd alább.)

.

A Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. a környezet védelme, az ökológiai, szociális, kulturális és gazdasági fenntarthatóság érdekében 2020 őszén szemléletformáló rendezvénysorozatot indított, hogy felhívja a figyelmet mindannyiunk személyes érintettségére, a klímaváltozásra, a természeti erőforrások csökkenésére és az ökoszisztémák sérülékenységére vonatkozóan.

A rendezvénysorozat online formában kerül megvalósításra, minden hónap első szerdáján, figyelemfelkeltő, érdekes prezentációkkal, filmekkel, amelyek minden érdeklődő partnerünk, továbbá az iskolai oktatás – a tanárok, a diákok és a szülők – és a lakosság számára is segítséget és támogatást nyújtva azokban a témákban, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a klímaváltozással, környezetvédelemmel és természetesen a Balatonnal kapcsolatban.

A rendezvényünk célja, hogy a résztvevők új ismeretekkel gazdagodjanak, tudományos értékű előadásokat és közérthető formában ismertetett jó gyakorlatokat hallgathassanak, annak érdekében, hogy a saját felelősség felismerhető legyen mindenki számára, hogy a közös hang megtalálásával a közös cselekvés eredményre vezethessen.

A konferencián való online részvétel nem igényel többet, mint egy internet eléréssel rendelkező desktop/laptop számítógépet vagy okostelefont.

A rendezvény címe: Felelős állattartás
A rendezvény időpontja: 2021. szeptember 8. szerda, 14.00 óra – 16.00 óra
A rendezvényen való részvétel lehetősége: online

Technikai információk:

Topic: Felelős állattartás
Time: Sep 8, 2021 14:00 Budapest

 

Előadók:

  • Dr. Pallós László osztályvezető, országos állatvédelmi főfelügyelő

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóság

  • Varga Viktória TámUgatók Terápiás és Segítőkutyás Alapítvány

.

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/83326077214?pwd=SURnbzhJREEzQjhYYS9YZXZSTWN3Zz09

Meeting ID: 833 2607 7214
Passcode: 473882

A konferencián jelnyelvi tolmácsolást és írótolmácsolást biztosítanak.