Halloween gyerek- és bulihajók indulnak pénteken a Balatonon

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) az idén már két kikötőből is elindítja november 3-án a Halloween hajóit, színes programlehetőségeket kínálva az iskolai őszi szünetben a Balatonhoz érkező családoknak, fiataloknak – áll a hajózási társaság közleményében.

 

A tavaly először induló  Halloween hajók sikereinek köszönhetően, a BAHART  idén már Siófok mellett Balatonfüredről is elindítja 2017. november 3-án a Halloween témájú hajóprogramjait.  A kicsikre és a nagyokra is gondolva, mindkét településről gyerekhajó és party hajó is indul.

A másfél órás Halloween gyerekhajón interaktív gyerekprogrammal, „szellemes” feladatokkal, kreatív foglalkozásokkal, játékkal, arcfestővel, csillámtetoválással szórakoztatják a fiatalabb korosztályt. Indulás november 3-án 15.00 órakor Siófokról Füred katamarán fedélzetén, Balatonfüredről a Szigliget hajó fedélzetén. (felnőtteknek 2.100 Ft / gyermeknek 4-14 év között: 1.800 Ft)

A kétórás Halloween Party Hajón „vérpezsdítő” zenével, a büfében megvásárolható „mágikus koktélokkal”, „félelmetesen” jó hangulattal várják a szórakozni vágyókat. Indulás november 3-án 19.00 órakor: Siófokról Füred katamarán fedélzetén, Balatonfüredről a Szigliget hajó fedélzetén. (felnőtteknek 2.200 Ft / gyermekeknek 4-14 év között: 1.540 Ft)

Beöltözni nem kötelező, mégis rémisztően ajánlott, hiszen a jelmezben érkezőket extra meglepetéssel jutalmazzák!

A cég tavalyi Halloween hajóinak és Mikuláshajóinak sikere azt mutatja, hogy lehet és érdemes a Balatonon a nyári szezonon kívül is tartalmas és népszerű programot kínálni – olvasható a BAHART közleményében.