„Eszik vagy isszák?” – Az algákról közérthetően (online előadás)

Április 7-én 14 órától az algák lesznek terítéken az újabb balatoni, szemléletformáló online rendezvényen, amin bárki részt vehet az alábbi linken át – zoom letöltéssel – a rendezvényhez kapcsolódva.

A Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. a környezet védelme, az ökológiai, szociális, kulturális és gazdasági fenntarthatóság érdekében szemléletformáló rendezvénysorozatot indított, hogy felhívja a figyelmet mindannyiunk személyes érintettségére, a klímaváltozásra, a természeti erőforrások csökkenésére és az ökoszisztémák sérülékenységére vonatkozóan.

A rendezvénysorozat online formában kerül megvalósításra, minden hónap első szerdáján, figyelemfelkeltő, érdekes prezentációkkal, filmekkel, amelyek minden érdeklődő partnerünk, továbbá az iskolai oktatás – a tanárok, a diákok és a szülők – és a lakosság számára is segítséget és támogatást nyújtva azokban a témákban, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a klímaváltozással, környezetvédelemmel és természetesen a Balatonnal kapcsolatban.

A konferencián való online részvétel nem igényel többet, mint egy internet eléréssel rendelkező desktop/laptop számítógépet vagy okostelefont.

A rendezvény címe: „Eszik vagy isszák?” – Algákról közérthetően

Előadók:

Somogyi Boglárka, a Balatoni Limnológiai Intézet tudományos főmunkatársa

Dr. habil Némethy Sándor, biológus, tengergeológus és környezetvédelmi szakmérnök Göteborgi Egyetem, Pécsi Tudományegyetem

A rendezvény időpontja: 2021. Április 7. szerda, 14.00 óra – 15.30 óra

A rendezvényen való részvétel lehetősége: online

Technikai információk:

Topic: “Eszik vagy isszák?” – Algákról közérthetően

Time: Apr 7, 2021 14:00 BudapestJoin Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/89374502059?pwd=KzgzaTlXdkgwdmEzc2FPUStySFhpQT09

Meeting ID: 893 7450 2059

Passcode: 198431