Épül a bölcsőde Csopakon (balaton.vehir.hu)

A Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága a Terület és Településfejlesztési Operatív Program (a továbbiakban: TOP) keretében, közel 200 millió Ft támogatásban részesítette Csopak Község Önkormányzatának „Bölcsődei férőhelyek kialakítása Csopakon” című pályázatát.

Az építkezés 2020. október 01-én megkezdődött – írja a balaton.vehir.hu.  Megtörtént az épület alapozása, az aljzat alatti gépészeti és villámhárító szerelése az alaptestekbe. Az aljzat ágyazatra elkészült a vasalt aljzat. A főfalak falazása a végéhez közeledik.

A pillérek és gerendák zsaluzása és vasalása folyamatban van. Elkezdődött a földszint feletti födém zsaluzása. A kivitelező, Kuti és Fia Kft.-vel történt egyeztetés alapján, amennyiben az időjárási körülmények alkalmasak lesznek, a földszint feletti födém és az attika falak is el tudnak készülni idén. Ebben az esetben az épület szerkezetkész állapotba kerülhet, így a téli körülmények között az épületen belül lesz folytatható a kivitelezés januártól.