Elmarad a tapolcai Pisztráng Fesztivál

Idén is elmarad a Pisztráng fesztivál Tapolcán. Erről a rendezvény hivatalos közösségi oldalán tájékoztatták a szervezők az érdeklődőket.

 

A szervezők az alábbiakat tették közzé a fesztivál Facebook oldalán:

“Kedves Barátaink, Kedves Vendégeink!

Végh Tomival, a szervezőtársammal és barátommal sokat gondolkodtunk, de a múlt héten meghoztuk a végső döntést a Pisztráng Fesztivállal kapcsolatban.
Sajnos nem tudunk jó hírekkel szolgálni Nektek. Mindannyiunk kedvenc rendezvénye idén is elmarad. 🙁 Sokáig reménykedtünk abban, hogy végre megszervezhetjük azt az eseményt, amit minden évben Veletek együtt vártunk, hiszen ez sokkal többről szólt nekünk is, mint a pisztráng és a bor. Ez a családok, a barátságok fesztiválja is egyben, és most szándékosan nem használom a volt szót, mert bízom, bízunk abban, hogy jövőre elhárulnak az akadályok és méltó módon tudunk rá újult erővel készülni, ami már a tizedik lesz! Rengeteg ötletünk volt, hogy hogyan ünnepeljük ezen a kerek évfordulón, sok meglepetéssel is készültünk, hogy a városunk legszeretettebb helyszínén, a Malom-tó partján újra legyen „Barátság, hecc, pisztráng!” A fesztiválra vonatkozó rendeletek miatt azonban úgy gondoljuk, hogy a rendezvény hangulatával összeegyeztethetetlen az, hogy minden résztvevőtől védettségi kártyát kérjünk és ellenőrizzünk. A Tapolcai Pisztráng és Borfesztivál egy jóérzésű esemény, így a tizedik nagy buli egyelőre még egy évet várat magára.
Megértéseteket köszönjük, maradjatok egészségesek, maradjatok barátok!
Üdvözlettel,
Mezőssy Zoltán
Végh Tamás”

A hozzászólók többnyire sajnálják, de megértik a döntést.