Elmarad a B my Lake idén

Nem tartják meg a Zamárdiba tervezett B my Lake Festival-t idén – közölték a szervezők pénteken a rendezvény hivatalos Facebook oldalán.

 

Azt írják, hogy bár mindent elkövettek és az utolsó pillanatig bíztak abban, hogy megvalósulhat a program, végül a tárgyalások elhúzódása, és számos bizonytalanság miatt úgy döntöttek, hogy nem tartják meg a rendezvényt.

Az alábbi posztot tették közzé:

“Sziasztok,
az elmúlt hónapokban mindent elkövettünk azért, hogy az idei B my Lake Fesztivál megvalósulhasson.
Az utolsó pillanatig bíztunk abban, hogy az év egyik legjobban várt rendezvényét tudjuk megszervezni, de a tárgyalások, egyeztetések a tervezett jövőbeli helyszínnel annyira elhúzódtak, hogy az idei évben a fesztivált nem tudjuk megvalósítani biztonságosan és azon a színvonalon, amihez Ti is, mi is ragaszkodunk.
Az idő rövidsége, a nagy számú nemzetközi fellépő meghívásával kapcsolatos bizonytalanságok nem tették lehetővé, hogy egy ilyen nagyszabású, világsztárokat felvonultató Fesztivál minőségi módon megvalósulhasson. Alább pedig nem adjuk!
Így nincs más hátra, továbbra is gőzerővel dolgozunk azon, hogy 2022-ben minden eddiginél izgalmasabb, tartalmasabb B my Lake fesztivált rendezhessünk meg Nektek. Bízva abban, hogy addigra már a világ számos részéről érkező közönségünk, fellépőink sem fognak akadályokba ütközni, ami a jelenlegi helyzetben még sok esetben bizonytalan a visszajelzéseik szerint.
Tartsatok velünk a megújuló B my Lake 2022 Fesztiválon!
JEGYEK
Július 7-ig közzétesszük azokat a lehetőségeket, amikkel jegyvásárlóink továbbra is élhetnek. A jegyek áttehetőek lesznek 2022-re, feltölthetőek lesznek egy egyenlegre, melyről később napijegyeket vagy bérleteket lehet vásárolni, illetve továbbra is visszaváltatók lesznek. Az új rendszert fejlesztjük, ezúton is köszönjük a türelmeteket!
Nagyon várjuk, hogy újra találkozhassunk végre!
B my Lake Crew”