Elismerték a polgárőrök munkáját is a balatonmagyaródi családi napon (zaol.hu)

A Balatonmagyaródért Polgárőr Egyesület vasárnap az önkormányzat melletti közösségi téren tartotta 25. alkalommal a családi napját, melyen a legjobb munkát végző tagjaik elismerő okleveleket vehettek át – írja a zaol.hu.

A 33 éve létező szervezet közel ötven tagot számlál. Gátvölgyi József elnök köszöntő beszédében elmondta: a település teljes területe, valamint a Kis-Balaton térsége és a Kányavári sziget tartozik az ellenőrzési területeik közé, melyre állandóan figyelnek.

– Említésre érdemes esemény szerencsére nem történt az elmúlt időszakban, mely annak is köszönhető, hogy ilyen jó és összetartó társaság dolgozik együtt – mondta. – Az Országos Polgárőr Szövetségtől pedig két hónapja ajándékba kaptunk egy új Dacia Duster típusú autót, mely nagy segítséget jelent a munkánk során. Büszke vagyok arra, hogy a csapatunkba bekerült két ifjúsági korú polgárőr, így talán a jövő nemzedéke felé is nyithatunk.

Ezt követően oklevéllel ismerték el azokat a tagjaikat, akik az elmúlt év során kimagasló munkájukkal segítették az egyesületet. Díjat kapott: Varga Tibor, Nagy Gergő, Kohler Richard és Miháczi Márton.