Elismerés a somogyi iskolarendőröknek

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság – Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a közelmúltban értékelte a 2020/2021-es tanévben végzett munkát és a legjobban teljesítő rendőröket elismerésben részesítette – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtóosztálya.

Az iskola rendőre program 2008. szeptember 1-jén indult útjára, és az eddigi tapasztalatok alapján nagymértékben segítette a gyermekek védelmére irányuló bűn- és baleset-megelőzési tevékenységet. Az iskolarendőrök saját szakterületükön végzett munkájukon túl vállalják az iskolarendőri teendőket, munkájuk soha nem válik rutinná, hiszen mindig új és új problémákkal találkoznak az iskolában, amelyek megoldásában aktívan vesznek részt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság – Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a 2020/2021-es tanévben végzett kiváló munkájáért elismerésben részesítette

Czuczka Alíz törzszászlóst a Marcali Rendőrkapitányságról,

Bukovicsné Gerlecz Vivien őrmestert a Barcsi Rendőrkapitányságról,

Regman-Vörös Ilona zászlóst a Fonyódi Rendőrkapitányságról,

Buzsáki István Bálint törzsőrmestert a Siófoki Rendőrkapitányságról,

Kiss Zsombor János főtörzsőrmestert a Kaposvári Rendőrkapitányságról,

Koczor László zászlóst a Nagyatádi Rendőrkapitányságról,

valamint Laczkovics Zoltánt a Kaposvári Polgárőr Egyesület részéről, aki már két évtizede segíti a gyermekek balesetmentes közlekedését a kaposvári Kisfaludy Utcai Tagiskola előtti gyalogátkelőhelyen.

Bukovicsné Gerlecz Vivien őrmester a VII. Iskolarendőr Szakmai Nap alkalmával országos elismerésben is részesült.