“Élelmiszerpazarlás, élelmiszerbiztonság” – ingyenes online konferencia balatoni szervezésben

2021. május 5-én 14.00-16.00 óra között Élelmiszerpazarlás-élelmiszerbiztonság címmel tart szemléletformáló online rendezvényt a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft.  A rendezvényhez az alábbi linken bárki kapcsolódhat a Zoom alkalmazás letöltése után.

A rendezvényünk célja, hogy a résztvevők új ismeretekkel gazdagodjanak, tudományos értékű előadásokat és közérthető formában ismertetett jó gyakorlatokat hallgathassanak, annak érdekében, hogy a saját felelősség felismerhető legyen mindenki számára, hogy a közös hang megtalálásával a közös cselekvés eredményre vezethessen.

A konferencián való online részvétel nem igényel többet, mint egy internet eléréssel rendelkező desktop/laptop számítógépet vagy okostelefont.

A rendezvény címe: Élelmiszerpazarlás-élelmiszerbiztonság

A rendezvény időpontja: 2021. május 5. szerda, 14.00 óra – 16.00 óra

A rendezvényen való részvétel lehetősége: online

Technikai információk:

Topic: „Élelmiszerpazarlás-élelmiszerbiztonság” – online szemléletformáló rendezvény
Time: May 5, 2021 14:00 Budapest
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/88165001334?pwd=QmJUS3lHTVFocmRvNW5NdGdKeU1xZz09

Meeting ID: 881 6500 1334
Passcode: 845411

***

A BFT a környezet védelme, az ökológiai, szociális, kulturális és gazdasági fenntarthatóság érdekében szemléletformáló rendezvénysorozatot indított, hogy felhívja a figyelmet mindannyiunk személyes érintettségére, a klímaváltozásban, a természeti erőforrások csökkenésében és az ökoszisztémák sérülékenységében.

A rendezvénysorozat online formában kerül megvalósításra, minden hónap első szerdáján, figyelemfelkeltő, érdekes prezentációkkal, filmekkel, amelyek minden érdeklődő partnerünk, továbbá az iskolai oktatás – a tanárok, a diákok és a szülők – és a lakosság számára is segítséget és támogatást nyújtva azokban a témákban, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a klímaváltozással, környezetvédelemmel és természetesen a Balatonnal kapcsolatban.