Jégpályák Éjszakája – Balatonfüred

Balatonfüred is csatlakozik a Jégpályák Éjszakája országos programhoz. Január 22-én, szombaton éjszakai élménykorizás, DJ és fényjáték, valamint műkorcsolya bemutató a város népszerű műjégpályáján – olvasható a város honlapján.


Idén hatodik alkalommal rendezik meg az Allianz Jégpályák Éjszakáját. Az országszerte több, mint 40 helyszínen zajló eseményhez először csatlakozik Balatonfüred.

Január 22-én tehát az éjszaka a korcsolyázásról szól majd a Zákonyi-parkban is. Napközben a szokásos időszakokban lehet majd korcsolyázni a 900 négyzetméteres jégfelületen:

  • 9.00-11.45
  • 13.00-15.45 és
  • 17.00-19.30 óra között.

A Jégpályák Éjszakája program este fél kilenckor kezdődik, ekkor a PAVUK Műkorcsolya SE tart látványos bemutatót.
20.45-23.00 között tart az éjszakai közönségkorcsolyázás, amelyet DJ Aaron Wise hangulatos zenéje és a jégre vetített fényjátéka színesíti majd.

Az éjszakai közönségkorcsolyázásra a jegyváltás a műkorcsolya bemutató után, 20.45-től lehetséges. A belépődíjat a megszokott árakon lehet megváltani, (ezer forintba kerül egy felnőtt belépő, a diák jegy 700 forint, a füredi lakosok 50 százalékos kedvezményt kapnak, a 14 éven aluli helyi lakosok pedig ezúttal is ingyenesen csúszkálhatnak) a korcsolyabérlés pedig az éjszakai korcsolyázási időszakban kedvezményesen 500 forint – írja a balatonfured.hu.