Egyetlen vidékiként egy zalai hotel az “Év szállodája” nyertesei között (mti)

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által tavaly ötödször kiírt pályázaton ötcsillagos kategóriában az Aria Hotel Budapest győzött. Négycsillagosként az alsópáhoki Kolping Hotel is pályázott és nyert.
A négycsillagosoknak meghirdetett három kategóriában a fővárosi Bo33 Hotel Family & Suites és a Hotel Moments Budapest, vidéken pedig a Kolping Hotel Spa & Family Resort nyerte el a címet. A háromcsillagos szállodák közül a Casati Budapest Hotel lett a legjobb.

A pályázatra 21 öt-, négy- és háromcsillagos szálloda jelentkezett. A zsűri pontozta egyebek között a magas üzemelési színvonalat, a piaci részesedést és növekedést, a vendégek elégedettségét, a minőséget, a személyzet oktatását és elégedettségét, valamint a társadalmi felelősségvállalást.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által megrendezett „Év Szállodája 2018” pályázat ünnepélyes eredményhirdetését március 8-án egy díjátadó gálavacsora keretében rendezték meg a Hilton Budapest szálloda Báltermében – írja a turizmus.com.