Döntött a képviselő-testület: Siófokon is lesz műjégpálya

Idén decemberben újra megnyitja kapuit a Siófoki Jégkikötő a hajóállomáson.  Az ünnepek varázsa és a népszerű téli sport lehetősége a korábbi években is minden siófokinak és a város vendégeinek örömet okozott a téli hónapokban, ezért a képviselő testület mai ülésén meghozott döntése értelmében hamarosan visszatér Siófok műjégpályája a megszokott helyszínre. A korcsolyázni vágyók december 10-től 2022. február 13-ig élvezhetik a hajóállomáson a Jégkikötő korcsolyapályáját – tájékoztatott Illés Virág, a város Kommunikációs és Turisztikai Irodájának vezetője.

 

A jégpálya minden nap 9 és 20 óra között várja látogatóit, és a korábbi évekhez hasonlóan a siófoki iskolák diákjai és az óvodások is ingyenesen korcsolyázhatnak majd hétköznaponként 10-15:00 óra között.

A hétköznapi egész napos teljes árú jegy 800 Ft, a hétvégi pedig 1100 Ft lesz, a siófoki lakosok pedig idén is 50%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet lakcímkártyájuk felmutatásával.

A 600 négyzetméteres pályát a Balaton-parti fák mellett ezúttal is körülölelik majd a jégfolyosók. A Jégkikötőben a korcsolyabérlés és -élezés is biztosított lesz a téli finomságokkal együtt.

 

A Balaton körül Balatonbogláron, Balatonlellén, Szigligeten, Balatonfüreden, Keszthelyen és Balatonalmádiban is nyitnak műjégpályák, méghozzá az ígéretek szerint a felsorolás első három településén már november 26-án!