Díjnyertes fakuckókból nyit szálláshelyet a Hello Wood csapata a Balatonnál (travelo.hu)

Még nem sokat hallani róla, de már javában épül Hello Wood nevű cég hosszú évek óta gondozott és fejlesztett, öthektáros Balaton-felvidéki telkén egy saját tervezésű és üzemeltetésű glamping resort.

A csóromföldi telkünk már korábban is helyet adott az építészeti alkotótáboroknak, de régóta foglalkoztat minket a 300 éves falurész felélesztése is. Erre a gondolatra épült a Project Village programunk is. Ez a szállásprojekt a Hello Wood szintlépésének egy fontos állomása, és egyben egy olyan referencia helyszín, amelyben professzionális építészeti és belsőépítészeti projektet mutathatunk be” – fogalmazott Köller Dalma a cég kommunikációs menedzsere, miközben hozzátette, a szálláshelyet várhatóan év végén nyitják meg partnerségben a már évek óta lombházakat kínáló Treehouses Noszvajjal, akik az üzemeltetésért is felelnek majd.

Az egyedi kialakítású design kabinokat két ember elszállásolására tervezték, mindet saját wellness-részleggel szerelték fel, amit talán a természet közelségére, a világtól elvonulásra vágyók fognak igazán értékelni. És ha ez tényleg így lesz, akkor a Balaton-felvidéki Csóromfölde egy mindig valami újat mutatni képes, szüntelen inspirálásra termett építészeti központként kerülhet fel a világ térképére.

A teljes cikk – fotókkal – itt található.