Csütörtökön ismét Jazzfiesta Balatongyörökön

Kilencedik éve rendezik meg a Jazzfiesta koncertsorozatot Balatongyörök egyik legszebb pontján, a Kossuth utcában, a templom alatti téren július és augusztus hónapban, csütörtök esténként. Július 27-én, 20.00 órakor a Keszthelyi Jazz Műhely mellett fiatal tehetségek játszanak a színpadon.

A budapesti O’ Bridge zenekar a fiatal, tehetséges, keszthelyi születésű zongoristát, Óhídi Leventét és csapatát jelenti, akik hangszeres és énekes jazz slágereket és feldolgozásokat játszanak. Gálffy Gergely-gitár Herbály Kitty-ének Oláh Benedek-dob Gyányi Tamás-bögő Óhidi Levente –zongora.

A Keszthelyi Jazz Műhely egyfajta házigazdája már a kezdetektől a Jazzfiestának, az indulástól jelen van a fesztiválon, minden évben kicsit megújulva, új ötletekkel gazdagítva a repertoárt és az előadást. A helyi zenekar több ismert jazz előadóművészt is vendégül látott már. Ezúttal a fiatal, helyi tehetségeket karolja fel, és mutatja be a közönségnek. Közreműködnek: Tamás Luca – klarinét, Merics Edit – alt szaxofon. A zenekar tagjai: Felföldi Gábor – alt szaxofon, klarinét, Varga Endre – fuvola, szaxofon, Hegedűs Gábor – zongora, Gombos László – dob, Schmidt János – bőgő, ének, Mrakovics Bernadett – ének.