Cápavadászat és sellőshow csalogat a Balatonra (sonline.hu)

Sellőshow-val, diszkójárattal és az idei évben először kongashow-val is készül a T-Flotta a nyári főszezonra. De azon sem kell senkinek meglepődnie, ha egymással csatázó kalózhajókat lát a siófoki vizeken.

Több újítással készült Szemlédy-Regős Ákos és a T-Flotta „legénysége” erre a nyárra, hiszen a koronavírus miatti bezártság után újra meg kell nyerni a turistákat. De mint azt a tulajdonos elmondta: nehéz újat kitalálni, hiszen már eddig sem volt hiány vizes élményekből a társaságnál.

Idén először lesz kalózhajók csatája, a Talizmán kettes és hármas ágyúdörgés és fegyverropogás közepette összecsap. A hajók egészen megközelítik egymást a kikötő előtt – mondta a sonline.hu-nak Szemlédy-Regős Ákos.

Másik újdonság ezen a nyáron a sellőshow, amelyet azok a kislányok vehetnek igénybe, akik nem akarnak kalózkodni. A hagyományos diszkóhajó programmal párhuzamosan idén nyáron kongashow-val fűszerezett hajóútra is indulhatnak a Talizmán utasai esténként.

A tulajdonos nagy reményeket fűz ehhez a szezonhoz, tekintve, hogy az elmúlt esztendő nem éppen volt kegyes a rendezvényekkel is foglalkozó társasághoz. – A 2020-as év kifejezetten borús volt és nem tudtuk, hogy mi fog történni. Idén már azzal számoltunk, hogy a vakcinák beadását követően azért a járványhelyzet oldódni fog, ez szerencsére meg is valósult. Emiatt már tavasszal már tapasztaltuk, hogy nagyobb az érdeklődés, mint egy évvel korábban, fogalmazott a siófoki vállalkozó.