Cabrio stílusban nyit a balatonfüredi SunCity szórakoztatópark

Június 6-án ingyenesen nyitja meg teraszait Balatonfüred szórakozóhely komplexuma, a SunCity, amely két sztár dj-vel indítja a nyarat – olvasható a közleményükben, amelyben hangsúlyozzák, nem azonosak a görög faluként is emlegetett “társasház” szomszédos elhanyagolt területeivel. A Cabrio stílusú nyitással azt jelezik, ez egyelőre csak a teraszokra vonatkozik.

A közlemény így szól:

Megnyitja kapuit a balatonfüredi SunCity. A több egységből álló szórakozóhely mediterrán teraszaival és igényes bárokkal várja mindazokat, akik kiéheztek már a zene, a társaság és a streetfood szentháromságára.  

A SunCity csapata mindent elkövetett, hogy a szabályozásoknak megfelelően maximalizálja az élményeket. Június 6-án a látogatókat stílusos utcabár, streetfood, italakciók, közös balatoni naplemente nézés és sztár dj-k várják. Yamina és Metzeker Viki szettje a nyári napsütés erejével fogja mindenkiből kisöpörni a borús gondolatokat.

A korlátozások feloldásáig kizárólag a SunCity kültéri helyszíneit nyitják meg Cabrio stílusban. Szombatonként a komplexum legnagyobb klubja, a Lipstick teraszán a teljes hazai élvonal fellép. Metzker Viki és Yamina mellett még Willcox, Nigel Stately, Szecsei, Zareh Kan… és még sokan mások. Emellett a nyitott Moloko Klub területén folytatódik az I Love Retro sorozat is.

A tervek szerint júliustól beindul a pénteki program is ” I Know The DJ” néven, mely a bulizók szupererejére céloz; a mondatra, amely minden kaput megnyit. A legmenőbb arcokkal és a legjobb csajokkal, a szombatihoz képest pedig kötetlenebb zenékkel Dr BRS, Revolution valamint Rusty mixelésében.”

 

Augusztusi programtervek

Augusztus 15-e után három nagyszínpados programot tervez a SunCity: augusztus 16-án World Is Mine XXL, 19-én az idén 10 éves jubileumát ünneplő RetroStars X, augusztus 22-én pedig Majka & Curtis koncert.

„A Cabrio nevet azért találtuk ki, hogy ezzel is jelezzük: a nyitás ezúttal csak a teraszokra vonatkozik. Minden kedves vendégünk figyelmét szeretnénk előzetesen felhívni, hogy a Facebook eseményben található aktualizált házirendünket olvassák el, és tartsák be. Nálunk is vigyázzatok egymásra!” – fogalmaznak a szervezők.

A szórakoztató parkban minden évben 2 klubbal, 5 bárral, egy nagyszínpaddal és sztárelőadókkal fogadják a kikapcsolódni vágyókat. Az összes egység nyitvatartásakor egyfajta minifesztiválként működnek. Idén még határozottabban külön választották a SunCity-t a görög faluként emlegetett társasház használaton kívüli részeitől – olvasható a szórakozóhely közleményében.