Borkóstoló és koncert is lesz a korcsolyapálya mellett (likebalaton.hu)

Két hete várja már a korizni vágyókat a zamárdi korcsolyapálya, amely hétvégéken új programokkal bővül. 

Többek között bográcsozás, borkóstoló, korcsolya ügyességi verseny és farsangi buli is várja a mozogni és kikapcsolódni vágyókat. A pálya használata ingyenes, amelynek felállítását Zamárdi önkormányzata 3 millió forinttal támogatta – írja a likebalaton.hu.

Január 12. péntektől hétvégente újra kinyit a korcsolyapálya Zamárdiban. Szombatonként a korizás mellett olyan programokkal is várnak, ahová korcsolya sem kell! Január 13-án Bográcsolás az Útonálló Büfénél, ahol körmös pacal fog rotyogni, Horvát Gábor pedig biztosítja a talpalávalót. Január 20-án Selector Emka – Gatsby party a koripályán, korcsolya ügyességi verseny gyerekeknek, diszkó gyerekeknek és felnőtteknek.

Február 10-én  sör és bor a szomszédból – dél-balatoni italkóstoló. Vendégek: Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet, Kékajtó Borászat és Szőlőbirtok, Kislaki, Helka Sörfőzde, zenél a Noah’s Ark

Február 17-én Nagy Farsangi Záróbuli – arcfestéssel, jelmezes korcsolyázással, tombolával, kiszebáb égetéssel, zenél a Kék Tó Duó A zenés programok délután 15:00-kor kezdődnek és legkésőbb 20:00-ig tartanak.