Bor, buli, Balaton vár mindenkit Bogláron (sonline.hu)

Egy év kihagyás után újra megrendezik a hagyományos szüreti fesztivált Balatonbogláron. A rendezvény a koronavírus-járvány miatt maradt el, de az idén már megújulva Bor, Buli, Balaton néven hirdeti mindazt, amelyért érdemes elmenni augusztus 18-a és 22-e között a tóparti városba.

Négy napon keresztül a Platán strandon a jó boroké és a fergeteges hangulaté lesz a főszerep Balatonbogláron, a 44. szüreti fesztiválon. Olyan fellépők váltják majd egymást a vízparti színpadon, mint Rúzsa Magdi, a Kowalsky meg a Vega, a Republic, az Anna and the Barbies, a Hooli­gans és a Kaukázus. Számíthat a jegyet váltó közönség a kilencvenes évek sztárjaira, a Kozmixra, Betty Love-ra és Náksi Attilára, valamint a Desperadora is – írja a sonline.hu.

Szombaton a borszínpadon nemcsak az isteni nedű és a minőségi könnyűzene kerül középpontba, de a szépség is fontos szerepet kap. Várhatóan csúcsot dönt majd az egy négyzetméterre eső szépségek száma, hiszen ekkor választják meg és mutatják be az idei Miss Hungary és Miss Bikini győzteseit. A zenei programok mellett 22 borvidék képviselteti magát a hagyományos balatonboglári rendezvényen, s különféle élményprogramok színesítik a fesztivált.

Az idei fesztivál csúcspontja is a szombati nagyszabású tűzijáték lesz 22 órakor, amelyről azt mondták a szervezők, hogy minden eddiginél nagyobb lesz.

A boglári napok a déli part legnagyobb rendezvénye és az idén először fizetős lesz. Aki elővételben váltja meg a jegyét, horvátországi nyaralást nyerhet. A Bor, Buli, Balaton szervezői felhívták a figyelmet arra is, hogy a rendezvény védettségi igazolvány nélkül is látogatható.