Bezárt a Nekem a Balaton Balatonfüreden (welovebalaton.hu)

Idén már nem nyitja ki a balatonfüredi Nekem a Balaton üzletet Ördög Nóra és Nánási Pál. A döntést azzal indokolták, hogy a 2022-ben megnyílt egységre nem maradt elég idejük a két balatonakarattyai boltjuk mellett.

A balatonfüredi Halászkert étterem kerthelyiségéből leválasztott területen, a 71-es út és a Zákonyi Ferenc sétány által közrefogott téren található Nekem a Balaton technikai okokra hivatkozva tavaly ősz óta zárva tart, és az idén tavasszal sem nyitott ki – írja a welovebalaton.hu.

Az üzlet végképp bezárt, tudta meg a Blikk a házaspártól. Ördög Nóra elmondása szerint az idei év arról szól, hogy racionalizálják a feladataikat, és fájó szívvel, de el kell engedniük a füredi boltot.

„Azt kellett felmérnünk, hogy nem tudunk ott elég időt tölteni. Hiába van a Balaton partján, sajnos, messze van tőlünk és Akarattyától is, ahol a másik két boltunk és a nyaralónk is van. Nagyon megterhelő a folyamatos ide-oda utazgatás”.

A másik két, balatonakarattyai boltjukra, a régi Kisboltra és a körforgalomnál található „Csücsökre” koncentrálnak.

„Számunkra egy sikeres történet és egy szép kisbolt volt. Jól is működött, de magunk miatt muszáj volt meghoznunk ezt a döntést” – tette hozzá. Míg Nóra nem lát esélyt a füredi üzlet újranyitására, Nánási Pál azért reménykedik ebben.

A balatonfüredi Nekem a Balaton 2022. júliusában nyílt meg, méretét tekintve a régi Kisbolthoz hasonlított, a vendégeknek és pékárut, szendvicseket, bisztróételeket és az akarattyai boltban már bejáratott fogásokat kínáltak.