Beteget ellátó menősöket fosztottak ki Siófokon – félmillió a nyomravezetőnek

Egy betegellátás miatt leparkolt mentőautót fosztottak ki ismeretlenek április pénteken hajnalban Siófokon, a Rét utcában. Táblagépet és egy iratokat, pénzt és személyes dolgokat tartalmazó övtáskát tulajdonítottak el. A mentőegység tagjai az ellátást követően a gépkocsihoz érve szembesültek a lopással.

A Siófok Város Önkormányzata 500 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki annak a részére, aki az elkövetők személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan adatot hoz az eljáró nyomózó hatóság tudomására, amelynek segítségével a bűncselekmény felderítése megtörténik és az elkövető büntetőjogi felelőssége jogerősen megállapítást nyer.

Jelentkezni  személyesen a Siófoki Rendőrkapitányságon, telefonon  a Siófoki Rendőrkapitányság 06-84/519-150-es telefonszámán, vagy a 112-es, 107-es segélyhívószámok valamelyikén lehet illetve az ingyenesen hívható 0680/555-111 ” Telefontanú ” zöldszáma is az esetleges bejelentő rendelkezésére áll.

A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli áll a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleményben.