Baleset miatt lezárás és terelés van az M7-esen (frissítés: ismét zavartalan a forgalom)

Baleset miatt mindkét irányban korlátozás van érvényben Balatonfőkajár térségében az M7-es autópályán. Frissítés: a hétfőn délben történt baleset miatt bevezetett útlezárást 19 óra után feloldották, a forgalom 22:45 után vált teljesen zavartalanná.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján május 15-én a déli órákban az M7-es autópálya 87+100. kilométerszelvényében egy kamion a szalagkorlátnak ütközött. A sofőr a baleset következtében megsérült, orvosi ellátása jelenleg folyamatban van. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idején a rendőrök a forgalmat a főváros felé a 90. kilométerszelvénynél lévő enyingi csomópontnál a 7-es számú főútvonalra terelik, visszatérni a 80. kilométerszelvénynél, Polgárdinál lehetséges. A balesettel érintett útszakaszon a belső sávot Siófok irányába lezárták, közlekedni a külső és a leállósávon lehet.

Frissítés: az említett útszakaszon hétfő este 19:05 -től megindulhatott a forgalom, az útlezárást ekkor feloldották, a műszaki mentés bizonyos korlátozásokkal 22:45-ig tartott.