Balatonparti apartmanokat vásárolt Jordánia tiszteletbeli konzulja (blog.atlatszo.hu)

Új céget alapított Zaid Naffa, Jordánia tiszteletbeli konzulja. A vállalkozás nevével – Lellepart Kft. – megegyezően Balatonlellén működik egy apartmanház, amelynek egyik részében több ingatlant megvásárolt a konzul saját maga és családja számára – tudta meg az Átlátszó.

Lellepart Ingatlanforgalmazó és Fejlesztő Kft. néven új céget alapított Zaid Naffa, Jordánia tiszteletbeli konzulja, a vállalkozást február 13-án jegyezték be. A főtevékenységként üdülési és egyéb átmeneti szálláshely-szolgáltatást jegyző társaság ugyanúgy a XII. kerületi, Béla király úti konzulátus címére van bejegyezve, mint Zaid Naffa más cégei: az East Chain Kft. és a Salumi Kft.

A Lellepart Kft. tevékenységi körei között szerepel a saját tulajdonú ingatlan adásvétele és a saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése is. Ami azért érdekes, mert az interneten megtalálható egy balatonlellei apartmanház oldala ugyanezen a néven. A weboldal domain-használója az East Chain.

Ugyanazon a balatonlellei címen (Napospart 1.) létezik egy Lelle Park Apartmanház is. A Lelle Park recepcióvezetője, Herbelné Réz Judit az Átlátszónak elmondta, hogy két porta működik az épületben, az egyikhez (az övéhez) a magánszemélyek tulajdonában lévő lakások tartoznak, a másikhoz pedig az a húsz apartman, amely Zaid Naffáé és a családjáé.

(16:59)