Balatonalmádi új polgármestere: „eljött az ideje, hogy ébresztőt fújjunk” (veol.hu)

Balatonalmádira gyakran mondják, hogy egy alvó város. Bár ezt mindig is túlzásnak gondoltam, de – mivel van ebben igazság –, eljött az ideje, hogy ébresztőt fújjunk – nyilatkozta Fabó Péter.  A város vasárnap megválasztott polgármestere megköszönte az őt támogatóknak a szavazatokat, Kontrát Károly országgyűlési képviselőnek a figyelmet és a támogatást, a kampányában résztvevő csapatának a segítséget. 

 

Fabó Péter a veol.hu tudósítása szerint kifejtette: a jó munka alapja a csapatmunka és reméli a csapatépítés tudománya most sem hagyja cserben.

Egy erős almádi csapatban gondolkodom. Meg kell találnom azokat a szakembereket, akik felépítenek egy hagyományait tisztelő, modern Almádit. Meg kell oldanom, hogy az emberek számíthassanak a városukra, hogy azután a város is számíthasson a polgáraira. Ehhez a munkához kérem valamennyi almádi, budatavai, káptalanfüredi és vörösberényi polgártársam támogatását és segítségét.

-fogalmazott a polgármester.

Kontrát Károly országgyűlési képviselő szerint az almádiak nagyon jó döntést hoztak. Kifejtette: Fabó Péter kiváló vezetője lesz Balatonalmádinak és ígéretet tett, hogy az almádiak a jövőben is számíthatnak rá.