Balaton Best: több mint 80 elfogadóhely (balaton.vehir.hu)

Egyre többen fedezik fel a Balaton Best Card turisztikai kedvezménykártya előnyeit a strandokon, közlekedésben, élményparkokban, gasztronómiában és a galériákban. Több mint 80 elfogadóhely nyújt kedvezményt az északi-parton, Tihanytól Almádiig a vendégek számára, de folyamatosan bővül a kínálat.

 

A tapasztalatok alapján sokan tudatosan választanak olyan szálláshelyet, amely csatlakozott a Balaton Best Card (BBC) turisztikai kedvezménykártya hálózatához. Ezeken a szálláshelyeken ingyen jár a vendégnek a kártya, amelynek használatával akár több 10 ezer forintot is megspórolhatnak az aktív családok, baráti társaságok. Hiszen a strandok, a kalandparkok, a különféle közlekedési eszközök üzemeltetői, beleértve a hajózási társaságokat is, jelentős engedményt adnak az árból. Hasonló kedvezményeket nyújtanak vendéglők, cukrászdák, népszerű galériák.

A kártya-felhasználók száma évről évre növekszik, amit a térségben eltöltött, a rendszerben regisztrált vendégéjszaka számok dinamikus növekedése támaszt alá. Míg tavaly 18 397 vendégéjszakát regisztráltak a szálláshelyek a kártyarendszerben, addig idén már 20 419 vendégéjszakát. A szálláshelyek előszeretettel válnak partnerévé a térségi szervezetnek, hogy biztosíthassák a kártyát vendégeiknek. A tavalyi mintegy 70 elfogadóhely idén már 86 elfogadóhelyre bővült, és kínál kedvezményt. Az engedmények zöme nem szezonális, az év során különböző tartalmak kerülnek előtérbe.

A kártyát üzemeltető Balaton Best Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. tapasztalatai szerint nyáron egyértelműen a strandokon igénybe vehető kedvezmények voltak a legnépszerűbbek, de szeretik az ingyenes és kedvezményes tömegközlekedést és a kedvezményes hajózást is. A kártyabirtokosok előszeretettel keresik fel az élményparkokat, a Balaton Felvidéki Nemzeti Park látogatóhelyeit, a galériákat.

További információ: www.balatonbest.hu