Badacsony nyitva: borcsoki, gesztenye és élmények várnak mindenkit

Erős kampányt indítanak a badacsonyi – télen is nyitva tartó – vendéglátósok, szám szerint heten. A Badacsony Nyitva elnevezésű programsorozat üzenete, hogy Badacsony ősszel és télen is tökéletes desztináció a helyiek és a látogatók számára egyaránt. Az akció keretében szombaton sétára invitálták az újságírókat, hogy a saját szemükkel győződhessenek meg arról, hogy a főszezon után is van élet a Balatonnál.

A Balatonnál nem csak nyáron, de a többi évszakban is jó lenni, programokat csinálni, feltöltődni, kikapcsolódni. Ezt szeretnék hangsúlyozni azok a badacsonyi vendéglátósok, akik összefogtak annak érdekében, hogy a helyiek és a látogatók egyaránt jól érezzék magukat a térségben egész évben.

A szervezők nevében Budavári Dóra a hirbalaton.hu-nak elmondta, hogy a most kezdődő kampány egészen farsangig tart majd és remélik, sikerül megmutatniuk, hogy Badacsonyban a nyári szezon után is is érdemes több napot eltölteni. A kampány lebonyolítást hét badacsonyi vendéglátós kezdeményezte, akiknek köszönhetően a Tilia Borvendéglő, a Laposa terasz, az Istvándy Borműhelyel, Bonvinó, a Fata Pince, a Pláne Badacsony és a KisHablány STAND is egész évben várja a gasztronómiai és egyéb élményre vágyókat.