Badacsony: a Gasztrohegyen most tüzes hétvége lesz

Badacsonyban 10 egész évben nyitva lévő vendéglátóhely biztat arra ősztől tavaszig tartó extra kínálattal, hogy másszuk meg a gasztromia csúcsait, na meg a Badacsonyt is, együtt. Ilyenkor több az idő kikapcsolódásra, ráérős kóstolásra, beszélgetésekre. Válogatott badacsonyi borokat és válogatott gasztro-témákat kínálnak a kulináris programban résztvevők. A február 24-25-én TÜZES hétvége lesz tábortűzzel, misztikummal, lávakővel, szenvedéllyel a vulkánok földjén – ígérik a program Facebook oldalán.

 

Ez a GASZTROHEGY:

Hogy működik?
• Tervezd meg te a gasztrotúrádat és járd be a hegyet!
• Kóstolj több helyen: a Gasztrohegy fogások kóstoló adagok, hogy mindig legyen miért tovább indulni!
• Belépő nincs, mindenhol a saját fogyasztásodért fizetsz!
• Ha sokan vagytok, érdemes előre foglalni.
• Várunk!

Gasztrohegy hétvégék időpontjai:

  •  Február 24-25. TÜZES hétvége – Tábortűz, misztikum, lávakő, szenvedély a vulkánok földjén
  •  Március 23-24. Magyaros fogások hétvégéje – Tökéletes klasszikusok & hagyományok megcsavarva
  •  Április 20-21. Beach Food!!! – Gyere nyár!

RÉSZTVEVŐ HELYEK:
• Fő helyszínek: Laposa Birtok, Hableány, Tilia Borvendéglő, Hotel Bonvino Borbár, Borbarátok Vendéglő, Kisfaludy-ház Étterem, Vánkos
• Kiegészítő helyszínek: Pláne Badacsony borterasz, Éliás Birtok, Istvándy Birtok és Borműhely