Azahriah a Balatonon is megveti a lábát, érkezik a STRANDra (likebalaton.hu)

Azahriah augusztus 24-én a STRAND Fesztivál MOL Nagyszínpadának fő fellépőjeként érkezik Zamárdiba! Július 6. után ez lesz az egyetlen Azahriah koncert a Balatonon – írja a likebalaton.hu.

Azahriah eddigi pályafutása során háromszor lépett fel a STRAND Fesztiválon. A 2021-es debütálása után 2022-ben két helyszínen, a MOL Nagyszínpadon, és a jóval meghittebb Tábortűznél adott akusztikus koncertet. 2023-ban pedig már az egyik legnagyobb kedvencként érkezett Zamárdiba, ahol aznap megdőlt a nézőcsúcs, és a fesztiválra érkezők rövid időre a forgalmat is megbénították a városban.

Azahriah mellett még egy csomó közönségkedvenc a STRAND Fesztiválon

A STRAND szervezői még a Puskás Aréna bejelentése előtt küldtek meghívást Azinak, amelyet azonnal el is fogadott, így augusztus 24-én 21 órakor a Balaton partján ő lesz a MOL Nagyszínpad fő fellépője.

A Balaton szerelmesei és Azahriah rajongói jó, ha időben jegyet váltanak, mert július 6. után ez lesz az egyetlen esemény a magyar tenger mellett, ahol láthatják és hallhatják őt, ráadásul ugyanezen a napon olyan közönségkedvencekkel találkozhatnak, mint Dzsúdló, a Valmar vagy T. Danny.

A 2024-es STRAND fesztivál fellépői között szerepel még többek között Majka, Beton.Hofi, Krúbi, a Bagossy Brothers Company, a ByeAlex és a Slepp, a Follow the Flow és Manuel is, de a szervezők a koncerteken túl is számos meglepetést, újdonságot és izgalmas programot ígérnek.