Az öreghegyi farm diszkrét csábítója meglepte gazdáit (sonline.hu)

A Balaton part közelében, a siófoki Öreghegy tetején, egy békés farm rejtőzik, ahol az állatok élete olyan, akár egy idillikus mesében. De mindig akadnak váratlan fordulatok – írja a sonline.hu.  


A farm gazdái főképpen lovakkal foglalkoznak, de ahogy azt mondani szokás, itt van minden, ami szem-szájnak ingere, nem is véletlenül nevezik “A mi kis farmunk”-nak. A baromfitól kezdve a nyulakon át a birkákig és kecskékig minden megtalálható. A kecskék különösen fontos részei a farm életének, hiszen ők alkotják az állatsimogató fő attrakcióját is.

Nemrégiben különös esemény hívta fel magára a figyelmet: kiskecskék születtek, ami önmagában nem lenne szokatlan, ha nem Árpád lenne az apjuk.

Árpád, a kecskebak ugyanis eddig nem mutatott különösebb érdeklődést a női nem iránt, legalábbis a gazdái ezt hitték. Hónapokon át aggódtak, vajon miért nem szaporodik a kecske állomány, amikor egyszer csak, minden előzetes jel nélkül, mindkét jerke megellett. Árpád, akit már majdnem “fűszeresebb pályafutásra” szántak gazdái, hirtelen a farm hőseként tündökölt.

Az immár kéthetes kiskecskék, Luca és két nevet nélkülöző fiúgida, gyorsan a farm sztárjaivá váltak. A kicsik érkezése óriási meglepetést okozott – hiszen Árpádot korábban az evésen és a napfürdőzésen kívül semmi sem érdekelte.

A cikk folytatása itt elolvasható.