Az Év Hotele – Melyik szálloda lesz a legkedveltebb a Balatonnál? (femcafe.hu)

A Best of AZ ÉV HOTELE évad első régiós versenye most vasárnap délben véget ér. A 2010-es évek legjobb szálláshelyei most újra versenybe szálltak. A televíziós műsor első hónapjában a balatoni régió mutatkozott be, most még van idő változtatni a végeredményen – írja a femcafe.hu.

Az Év Hotele egy televíziós magazinműsor, amely 2017. óta heti rendszerességgel látható az RTL Klub csatornán. Ebben a különleges évadban – amiben az elmúlt 3 év legjobb balatoni szállodái versenyeznek egymás ellen – a régió legjobbja mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. Az balatoni régióban bemutatott szállodákra ezen a héten lehet utoljára szavazni a műsor hivatalos oldalán.

Romantika és családos nyaralás egy helyen

A balatoni régió egyszerre nyújt remek lehetőséget családi nyaralásra és romantikus hétvégére. A gyerekek kedvenc nyári élményei éppúgy kötődnek a tóhoz, mint a szerelmespárok együtt töltött legszebb napjai. Balatonon megtalálhatóak a nyári finomságok a strandon, de a csúcsgasztronómia is jelen van a part mentén. Alkalmas a tó környezete az izgalmas, családi programokra, de lehetőség van a csendes elvonulásra is a Balaton környéki településeken.

A további részletek itt találhatók.