Az egészségügyi dolgozóknak 19 forint a leves egy veszprémi vendéglőben (ATV)

Egy adag leves 19 forint egy veszprémi vendéglőben az egészségügyi dolgozók számára. A tulajdonos a koronavírus-járványban végzett megfeszített munkát szeretné megköszönni ezzel, ráadásul az ebből származó bevételt is jótékony célra kívánja fordítani – szól ATV Híradó riportja.

 

Még csak egy hete nyitotta meg a tulajdonosa a veszprémi kórház közelében azt a leves és tésztabárt, ahol az egészségügyben dolgozók most jelképes áron, 19 forintért kaphatnak egy adag tartalmas levest.

A tulajdonos azt mondta, hogy azt a megfeszített munkát szeretné így megköszönni, amit a kórházakban, vagy az oltópontokon dolgozók végeznek.

Arra gondoltunk, hogy jól jönne nekik egy meleg leves az ebédszünetükben, és mivel közel van a kórház így gyakorlatilag akár át is tudnak jönni hozzánk

– mondta híradónknak Varga László, a tulajdonos.

Az akció december 15-ig tart. Az egészségügyi dolgozók, ha bármilyen irattal, belépőkártyával igazolják a munkájukat, jogosultak a 19 forintos levesre. A tulajdonos egyébként azt mondta, hogy az így befolyó pénzből a kórház gyermekosztályának vásárolnak majd játékokat.