A teljes balatoni gasztro-kínálat elérhető lesz a Szallas.hu-n

A programok és élmények átélése az egyik leggyakoribb utazási motiváció. Ezt felismerve a Szallas.hu Programok oldala évek óta foglalkozik a hazai látnivaló, fürdő, esemény és gasztro-kínálat feltöltésével. Utóbbiból már tavaszra elérik a teljes balatoni étterem lefedettséget, így a jelenleg nagyságrendileg 500 tételes választékot közel duplájára bővítik – áll a portál közleményében.

 

Következő szakaszába lépett a Szallas.hu-n kereshető programok bővítése. A Szallas.hu Programok csapata az elmúlt években az országos látnivaló, fürdő és esemény kínálat feltöltésén és gyarapításán dolgozott. Az inspirációs célokkal létrejövő Programok aloldalon az éttermek feltöltése következik, hiszen az utazást tervezők gyakran keresik az éttermeket, borászatokat, kávézókat, cukrászdákat is.

A Szallas.hu Programok csapata a gasztronómiai adatbázis feltöltését lépésről lépésre haladva valósítja meg, figyelembe véve, hogy melyek az utazók által keresett területek. A tavaszi, nyári, kora őszi időszakokban egyértelműen a Balaton térsége vonzza a legtöbb vendéget, míg ősszel és télen Észak-Magyarország a legvonzóbb desztináció a szállásfoglaló platform adatai szerint. „Célunk, hogy a tavaszi szezon indulására már a Balaton teljes gasztronómiai kínálata kereshető legyen a felületünkön – mondta Szabó Zsolt, a Szallas.hu turizmus menedzsere. – Ez a vendégek számára is kényelmes és praktikus, hiszen egy helyen megtalálják a lehetőségeket és az elérhető szállásokat. De rajtuk kívül az üzemeltetők is jól járnak, hiszen egy kiemelkedő látogatottságú oldalon kapnak ingyen megjelenési lehetőséget, ami által láthatóvá válnak a potenciális érdeklődők, leendő vendégek körében.”

A szállásfoglaló platform arra fókuszál, hogy az utazástervezés teljes szakaszában megoldásokkal segítse a vendégeket, legyen szó akár inspirációról és programtervezésről, akár a szállásfoglalásról, vagy az üdülést követő utánkövetésről és újbóli vágykeltésről. A Szallas.hu fejlesztései összecsengenek a fogyasztói igényekkel: 2021 második félévében már a Szallas.hu-ra organikusan beérkezett felhasználók fele a programkereső aloldalra érkezett. „Jelenleg körülbelül 500 helyet listáz a gasztro-kínálatunk, köztük éttermek, cukrászdák és borászatok – avatott a részletekbe Szabó Zsolt. – Tavaszra szeretnénk elérni a 900 tételes kínálatot.”

A Szallas.hu Programok oldalára egyébként bárki ingyen felkerülhet. „A partnerektől csak fényképet kérünk, a szöveges tartalmakat és a feltöltést mi elintézzük” – tette hozzá a szakember.