A siófokiak döntöttek: hamarosan kezdődik a Paramount nyári mozija!

Különleges filmvetítéssel egybekötött parti várja a mozirajongókat idén nyáron. Visszatért ugyanis a Paramount nyári mozija a Telekom Film támogatásával, amely a világjárvány óta először kínál szabadtéri kikapcsolódást igazi klasszikusokkal.

A rendezvény idén bejárja Magyarországot, a közönség pedig szavazhat arról, melyik évtized emlékezetes filmalkotását szeretné megtekinteni, hogy utána a korszak slágereire bulizzon. A csatorna mozis eseményén olyan klasszikusok, mint a Top Gun és a Ponyvaregény, valamint a Feketék fehéren című vígjátékszenzáció közül választhatnak az érdeklődők. A siófokiak pedig Quentin Tarantino klasszikusa mellett szavaztak.

Július 26-án vette kezdetét a Paramount immár hagyományos filmes eseménye, A Telekom Film bemutatja: Paramount Nyári Mozi. A következő állomás Miskolc, melyről többet a hivatalos Facebook-eseményen is megtudhatnak az érdeklődők.

A mozizni vágyók dönthettek arról, hogy Tom Cruise ikonikus, vadászgépes alkotása, a Top Gun kerüljön nagyvászonra a ’80-as évek zenéivel karöltve, vagy Quentin Tarantino ’90-es évekbeli, sztárparádéval megtűzdelt kultuszfilmjét, a Ponyvaregényt néznék meg inkább a korszak slágereivel egybekötött buli előtt. Aki viszont él-hal a 2000-es évek dalaiért, a Feketék fehéren című Wayans-vígjáték mellett voksolhatott. A helyi közönség választott, a szerencsés győztes pedig a Ponyvaregény, így azok, akik nem akarnak lemaradni egy fergeteges buliról, számukra érdemes lehet ellátogatni Siófokra, ugyanis a filmvetítés után a ’90-as évek slágereire mulathatnak egy nagyot.

A résztvevők a mozizáson és a zenés-táncos eseményen túl egy szelfigépen örökíthetik kedvenc pillanataikat, valamint a Paramount márka filmes ereklyéiből is hazavihetnek.