A siófoki rendőrök a lakosság segítségét kérik (police.hu)

A Siófoki Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki 2017 júniusa és 2017 októbere között több alkalommal követett el vagyon elleni bűncselekményeket Balatonföldvár és Balatonszárszó területén.

 

A nyomozás során felmerült információk szerint az üggyel összefüggésbe hozható Balogh István, akinek a felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a Siófoki Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki a férfi ellen.

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Siófoki Rendőrkapitányságon (8600 Siófok Sió utca 12-20.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.