A NIF Zrt. is részt vesz a Tour de Balatonon

Immár 8. alkalommal rendezik meg a McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton bringás túrát, amelyen minden korosztály élményeket szerezhet. 2022. május 28-án 3000 kerékpáros indul útnak a Balaton körül. A NIF Zrt. a tavalyi évhez hasonlóan együttműködő partnerként jelen lesz az eseményen, illetve 18 elszánt kollégájuk részt is vesz az erőpróbán. A társaság a közelmúltban jelentős fejlesztéseket hajtott végre a Balatoni Bringakörön. Mivel testközelből a legjobb megtapasztalni, hogy évről-évre mennyit javul a bringázás élménye a tó körül, ott a helyünk az év legjelentősebb balatoni kerékpáros eseményén.

 

 

Az érdeklődők megtalálják a munkatársakat a NIF Zrt. standjánál Siófokon, az Újhelyi Strandon, ahol a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt játékos aktivitásokkal, értékes nyereményekkel és tartalmas ajándékcsomagokkal várnak – közölték.

A gyerekeknek három állomásból álló kihívás-sorozattal készülnek. A résztvevőknek egy menetlevél alapján 3 feladatot kell teljesíteniük: kézműveskedés, kirakózás és egy kerékpáros kvíz. Az aktivitások sikeres teljesítéséért pecsét jár. Aki megszerzi mind a hármat, az sorsoláson vehet részt, melynek fődíja egy gyermekkerékpár!

Annak is érdemes felkeresnie a standot, aki a 205 km hosszú Bringakörön való tekeréstől nem fáradt ki eléggé! Egy speciálisan erre a célra fejlesztett turmix készítő biciklin frissítő italokért pedálozhat bárki tovább, aki kedvet érez ehhez a rendhagyó kerekezéshez.

A 205 km hosszú Balatoni Bringakör komplex fejlesztése 2019 áprilisában kezdődött a NIF Zrt. beruházásában. Az idei szezon kezdetére a tavalyi évhez képest újabb 40 km-en újult meg a Bringakör. Az év végéig tartó munkálatok eredményeként a bringások már 114 km-en haladhatnak korszerűbb úton, kényelmesebben a Balaton körül, 15,1 km-en pedig még biztonságosabban, az autós forgalomtól elválasztva tekerhetnek a kerékpárosok.

(Fotó: NIF Zrt.)