A negyedik legsportosabb igazgatóság a somogyi 

Ünnepélyes keretek között díjazták a minap a Belügyminisztérium és a rendvédelmi szervek 2018. évi országos pontszerző bajnokságának legjobbjait. A Somogy megyeiek elismerését Wéber Antal tűzoltó dandártábornok, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója vette át.

A katasztrófavédelmi szervek 2018. évi országos pontszerző bajnokságát kiélezett küzdelemben a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság nyerte, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állománya a negyedik helyet szerezte meg az úszó, a terepfutó, az atlétika-, a kispályás labdarúgó- és a fekvenyomó bajnokságon elért eredmények alapján.

A harminchat somogyi közül a kaposvári Horváth Attila és Csizmadia Réka szerezte az igazgatóság legtöbb pontját, de a marcali dr. Gelencsér András, a nagyatádi Kiss János, valamint az igazgatóság munkatársai Antalicz-Gergelics Natália és dr. Hamarné dr. Póhn Gabriella is jelentős mértékben hozzájárult, hogy a somogyi szervezet sportszervásárlási lehetőséghez jusson– számol be honlapján a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. .

A legeredményesebb igazgatóságok képviselői mellett a kiemelkedő teljesítményt nyújtó kiképzőket és sportszervezőket is díjazták.