A legbefolyásosabb polgármesterek között Zamárdi első embere (sonline.hu)

Egyedüli somogyi polgármesterként Csákovics Gyula, Zamárdi első embere került be a friss Turizmus TOP 50 kiadványba, amelybe a megyéből még a balatonszemesi Kistücsök Food&Room vezetője és a Pannon Gasztronómiai Akadémia elnöke került be – írja a sonline.hu.

A turisztikai szakemberek nem csak illusztris társaságba kerültek a szakmai zsűri döntése alapján, de megjelenési lehetőséget is kaptak a nívós szakmai kiadvány hasábjain. Az exkluzív kiadvány 2014 óta minden évben ötven olyan személyt vonultat fel, akik az előző évben kiemelkedő hatást gyakoroltak a magyar turizmusra. A TOP 50-be kerülő szakemberekre szakmai szövetségek alkotta zsűri tett javaslatot, így különösen nagy elismerésnek számít ez.

Az exkluzív kiadvány 2014 óta minden év elején bemutatja azt az ötven személyt, akik előző esztendőben a legnagyobb hatást gyakorolták a magyar turizmusra. Az illusztris névsorra a szakmai szövetségek alkotta zsűri tesz javaslatot.

A turizmus évadnyitó gálán bemutatott kiadványban heten már az indulás óta, vagyis kilencedszer szerepelnek, tizenhatan – köztük Csákovics Gyula is – először jelennek meg. Idén egyébként már harmadszor mutatták be a top 10; települése turizmusa szempontjából kiemelkedő polgármester listáját.